Αθλητικά
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010 10:17

Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη

Μόνο τη νίκη κοιτάει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» καθώς θα μείνει πολύ πίσω στην υπόθεση τίτλος. «Κοκκινίζει» η Μακεδονία από τους «ερυθρόλευκους».

Μόνο τη νίκη κοιτάει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Καβάλα (19:00, ΝS1) στο «Ανθή Καραγιάννη» καθώς θα μείνει πολύ πίσω στην υπόθεση τίτλος. «Κοκκινίζει» η Μακεδονία από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού (θεωρητικά έχει εύκολο έργο με τον Πανθρακικό) και για αυτό δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη στο ματς με τους «Αργοναύτες».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ζίκο δεν προτίθεται να κάνει εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα αγωνιστεί με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ως δεξί μπακ θα χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος και αριστερό ο Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Έντσο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια και δεξιά τον Ζαουάντ Ζαϊρί και αριστερά τον Λεονάρντο. Λίγο πιο μπροστά θα κινείται ο Όσκαρ Γκονζάλες ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ αλλά έχει πιθανότητες να ξεκινήσει και ο Ντιόγκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης και Λούα Λούα.

«Πάση θυσία νίκη»

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Χρυσούπολη ο Ολυμπιακός ο Ματ Ντάρμπισάιρ μίλησε για το ματς με την Καβάλα τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει πάση θυσία τη νίκη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γκαλέτι:

«Ο Λουτσιάνο είναι πολύτιμος παίκτης για την ομάδα και όλοι τον αγαπάμε. Είμαστε δίπλα του και το γνωρίζει και όλοι ευχόμαστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σαφώς και θα παίξουμε και γι' αυτόν προσπαθώντας για τη νίκη. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Τα πράγματα άλλωστε είναι ξεκάθαρα για εμάς. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς και πρέπει να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Χαρούμενος που επέστρεψε ο Λούα Λούα

Ο Λούα Λούα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Ολυμπιακό παίρνοντας λεπτά συμμετοχής με τον Κογκολέζο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα:

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά όχι για 90 λεπτά, καθώς υπάρχει και ο κίνδυνος τραυματισμού. Σίγουρα όμως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για ένα σημαντικό διάστημα και εύχομαι να πάρουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που επιστρέφω στον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.gazzetta.gr