Αθλητικά
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010 13:43

Ντάτολο: Ηρθα να κατακτήσω τίτλους

Ο Χεσούς Ντάτολο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. O διεθνής μέσος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:07 και τόνισε πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα για να κατακτήσει τίτλους.

Ο Χεσούς Ντάτολο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

O διεθνής μέσος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:07 και τόνισε πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα για να κατακτήσει τίτλους: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να πάω στην προπόνηση. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό που είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός κατακτά συνέχεια τίτλους. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσω μία κλήση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.Θέλω να τα δώσω όλα και να τον βοηθήσω όσο μπορώ και κίνητρο για μένα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ».

Αύριο περνάει από εξετάσεις

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντάτολο αναμένεται να περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές για τους επόμενους έξι μήνες. Ο παίκτης θα πάρει το ποσό των 400.000 ευρώ για το διάστημα που παίξει στον Ολυμπιακό ενώ η ρήτρα του είναι στα 5.5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr