Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 18:50

2004: Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην προώθηση του μπιτς βόλεϊ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αποδέχθη την πρόταση της ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004», για προώθηση των Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Ο διεθνής επιθετικός θα συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον «Γρηγόρη» της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», στην τηλεοπτική παραγωγή που προωθεί το μπιτς βόλεϊ. Αντίπαλοί τους, οι πρωταθλητες Ελλάδας Θάνος Μιχαλόπουλος και Παναγιώτης Μπελιγράτης, οι οποίοι εξηγούν πως παίζεται το συγκεκριμένο άθλημα.

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου συμμετάσχει στην τηλεοπτική παραγωγή προβολής του αθλήματος του τάε κβον ντο και μαθαίνει τους κανονισμούς από τις αθλήτριες Αρετή Αθανασοπούλου και Χριστίνα Φερχάγκεν.

Μέχρι στιγμής στην πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής, για τη συμμετοχή τους στις τηλεοπτικές παραγωγές για τα Ολυμπιακά Αθλήματα και τον Ολυμπιακό Εθελοντισμό, έχουν ανταποκριθεί η Ρουμάνα Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, η Βούλα Πατουλίδου, ο καλαθοσφαιριστής του NBA Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Μιρέλα Μανιάνι, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Κώστας Κουκοδήμος, η Τασούλα Κελεσίδου, ο Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου και πολλοί άλλοι.