Αθλητικά
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010 10:39

«Εκλεισε» Χέισλιπ ο Παναθηναϊκός

Μάρκους Χέισλιπ ήθελε και Μάρκους Χέισλιπ παίρνει! Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το deal το απόγευμα της Παρασκευής και το βράδυ οι Σπερς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του. Έρχεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.

Μάρκους Χέισλιπ ήθελε και Μάρκους Χέισλιπ παίρνει! Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το deal το απόγευμα της Παρασκευής και το βράδυ οι Σπερς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του. Έρχεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.

Οι «πράσινοι» έψαχναν έναν παίκτη να δυναμώσουν και πάλι τη ρακέτα τους, έπειτα τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή, ο Μάρκους Χέισλιπ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, άρεσε πολύ -από πέρυσι μάλιστα- κι αυτός είναι που έρχεται!

Η πρόταση της ομάδος που «αγγίζει» το 1.000.000 δολάρια μέχρι το καλοκαίρι (σ.σ. είχε λαμβάνειν από τους Σπερς μόλις 855.189 δολάρια μεικτά) έστειλε... αδιάβαστη την Κίμκι, που είχε μπει στο «κόλπο» της απόκτησής του αλλά και την Εφές Πίλσεν. Έτσι, Κυριακή με Δευτέρα, με το πέρας των 48 ωρών που ορίζουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ για τους προσφάτως αποδεσμευμένους παίκτες, ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αναμένεται, όχι απλώς να ανακοινωθεί, αλλά και να πατήσει το πόδι του σε αθηναϊκό έδαφος.

Τη Δευτέρα το «τριφύλλι» θα ενημερώσει την Ευρωλίγκα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ΤΟΡ 16, με τον πρώην, πλέον, ΝΒΑer να βρίσκεται ανάμεσά τους, έστω κι αν το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρησιμοποιηθεί στην «αυλαία» της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ (27/1, 9μ.μ.).

Από τη στιγμή που θα βρεθεί, πάντως, στο παρκέ με τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο Παναθηναϊκός θα φαντάζει ακόμη πιο ισχυρός απέναντι στους αντιπάλους εντός κι εκτός των συνόρων. Ο Χέισλιπ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από τις θητείες του σε Ούλκερ, Εφές Πίλσεν και Ουνικάχα κι αυτό συνήθως είναι κάτι που αναζητούν όλοι οι προπονητές, όταν κινούνται για την απόκτηση Αμερικανών.

Η φροντ λάιν των «πράσινων», δε, θα ισχυροποιηθεί πολύ περισσότερο μόλις ξεπεραστούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν Τσαρτσαρή (ενάμιση μήνα εκτός) και Μπατίστ (10 ημέρες εκτός), μπαίνοντας σε έναν Φεβρουάριο που θα κρίνει πολλά σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Πηγή: www.gazzetta.gr