Αθλητικά
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010 10:11

Στο Ρέντη ο Κόκκαλης

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθεί το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθεί το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης θα συνεχίσει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αποχώρησης. Δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης να κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, είτε μέσω δήλωσης είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ακόμα πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επιτραπεί στους εκπροσώπους του Τύπου να είναι παρόντες στην κοπή της πίτας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται ο Κόκκαλης να τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα έχουν συμβεί και ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο είναι ότι θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μπορεί να κάνει και κάποιες παρατηρήσεις για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν, αλλά θα επιδιώξει να είναι ενωτικός καθώς αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονικά στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας.

Προπονητής και Ντάτολο

Τις πρώτες σκέψεις εν όψει της νέας προόδου έχουν κάνει στον Ολυμπιακό. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την απόκτηση προπονητή με προοπτική τριετίας αλλά και την αγορά του Χεσούς Ντάτολο. Σε ό,τι αφορά στην επιλογή του τεχνικού δεν υπάρχει βιασύνη προκειμένου να μην οδηγηθούν και πάλι σε κινήσεις που στην πορεία θα αποδειχθούν λανθασμένες.

Όσο για τον Αργεντινό μέσο η πρόθεση που υπάρχει είναι να αποκτηθούν τα δικαιώματά του μετά το τέλος της σεζόν όπου και εκπνέει ο δανεισμός του από τη Νάπολι.

gazzetta.gr