Αθλητικά
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2010 10:13

Κρεμάει τα γάντια του ο Νικοπολίδης;

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, φέρεται να εξετάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαιρι από την ενεργό δράση, ολοκληρώνοντας μια καριέρα γεμάτη από τίτλους και διακρίσεις. Πολύ σύντομα αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Από αυτήν θα εξαρτηθεί αν θα κάνει πράξη τη σκέψη του ή αν θα το επανεξετάσει, αφού πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους με τον πολύπειρο γκολκίπερ.

Ανοικτό πάντως είναι και το ενδεχόμενο ο Νικοπολίδης να απαντήσει θετικά στην πρόταση παραμονής για έναν ακόμα χρόνο.

Ώρα προέδρου

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται το πρωί της Πέμπτης ο Σωκράτης Κόκκαλης όπου εκεί θα έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» σε πρώτη φάση θα ασχοληθεί με τα κρούσματα απειθαρχίας μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Λουίς Ντιόγο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο και θα αποφασίσει για την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην σημειωθεί ξανά στο μέλλον αντίστοιχο κρούσμα και μάλιστα την ώρα που η ομάδα μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να υπάρξουν και ανακοινώσεις, καθώς όπως είχε γνωστό μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Κόκκαλης θα έκανε γνωστές τις αποφάσεις του.

Είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ένας ακόμα άνθρωπος στα αποδυτήρια με το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι αυτά των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και αυτό του Βασίλη Γκαγκάτση. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει άμεσα κάτι τέτοιο αφού και ο Τζόρτζεβιτς όταν ρωτήθηκε κάτι τέτοιο στο περιθώριο της εκδήλωσης για τις «χρυσές ενδεκάδες», δεν είχε κάτι υπόψη του.

Το μετάνιωσαν και οι δύο

Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Λουίς Ντιόγο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά το επεισόδιο που είχαν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μάλιστα, παραδέχθηκε στο στενό του περιβάλλον ότι «δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Δεν κράτησα τα νεύρα μου. Έχω μετανιώσει». Πάντως, έπειτα από όλο αυτό το ντόρο που ξέσπασε είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν οι «ανοικτές προπονήσεις» της ομάδας.

www.gazzetta.gr