Πολιτική
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2010 17:00

Σ. Ξυνίδης: Στο ΠΑΣΟΚ δεν ποινικοποιούνται οι απόψεις

Αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει, δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδηςτόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θέλει τους βουλευτές του να έχουν γνώμη και να τη λένε. «Στο ΠΑΣΟΚ δεν ποινικοποιούνται οι απόψεις», υπογράμμισε.

Αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει, δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη.

«Απαιτούνται σκληρές μάχες και το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να τις δώσει, διότι έχει πλήρη συναίσθηση του χρέους της παράταξης προς τον τόπο», είπε και παρατήρησε πως «για να ανταποκριθεί στον ρόλο του το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση αναδιάταξης των δυνάμεων του».

Επιπλέον, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θέλει τους βουλευτές του να έχουν γνώμη και να τη λένε και όχι να παριστάνουν το ακροατήριο του εκάστοτε υπουργού και θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, στο εσωτερικό του Κινήματος, σε τόσο μεγάλα θέματα, που άνοιξε η κυβέρνηση. «Στο ΠΑΣΟΚ δεν ποινικοποιούνται οι απόψεις», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ δεν είπε όλη την αλήθεια για την οικονομία προεκλογικά, απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είπε ψέματα. «Δεν είμαστε ψεύτες, είμαστε υπεύθυνοι», δήλωσε και καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση της Ν.Δ. «για τα προβλήματα που δημιούργησε».