Αθλητικά
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 16:31

«Για πάντα στον ΠΑΟ ο Ζοτς»

«Όσο θα είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Ομπράντοβιτς». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, δίνει απαντήσεις.

«Όσο θα είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Ομπράντοβιτς». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, δίνει απαντήσεις.

Οι αντιδράσεις του μετά τη λήξη του αγώνα αλλά και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» την επομένη του αγώνα με το Μαρούσι προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Κι όταν σηκώνεται σκόνη είναι δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ αλήθειας και παρανόησης. Στο πλαίσιο της ακατάσχετης φημολογίας κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι τέθηκε μέχρι και θέμα Ομπράντοβιτς, σε σημείο ώστε ο κόσμος να απευθυνθεί απΆ ευθείας στον Ζοτς για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει!

Η απάντηση του Σέρβου τεχνικού κόπασε την μικρής έκτασης πυρκαγιά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έρχεται σήμερα να τη σβήσει οριστικά με τη δήλωσή του στο gazzetta.gr. Μια δήλωση που δεν επιδέχεται παρερμηνείας σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

«Δεν θα τους γίνει η χάρη»

«Ο κόσμος έχει δικαίωμα να με κρίνει και να με επικρίνει αν θέλει, αλλά το μήνυμα που θέλω να στείλω αυτή τη στιγμή απευθύνεται κυρίως σε όλους τους υπόλοιπους. Σε αυτούς που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βγάλουν σενάρια για τον Ζέλικο, θέλω να τους κάνω ξεκάθαρο ότι δεν θα τους γίνει η χάρη. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι εχθροί του Παναθηναϊκού που έστησαν αυτή τη φημολογία: Ο Ομπράντοβιτς θα μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό. Ουδέποτε αμφισβήτησα τον άνθρωπο που έφτιαξε στο παρκέ τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών στον ελληνικό αθλητισμό. Αντίθετα, τον στηρίζω σε ό,τι κάνει και είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να φύγει ποτέ από την ομάδα. Όσο θα είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Ομπράντοβιτς. Μαζί θα συνεχίσουμε».

www.gazzetta.gr