Αθλητικά
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 22:44

Θ. Γιαννακόπουλος: Δεν πιστέψαμε Νιόπλια - Βαζέχα

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων βράβευσε τον Νίκο Νιόπλια και τόνισε ότι «ήταν σφάλμα που δεν πιστέψαμε αυτά τα δύο παιδιά». Τι είπε με Πατέρα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων βράβευσε τον Νίκο Νιόπλια και τόνισε ότι «ήταν σφάλμα που δεν πιστέψαμε αυτά τα δύο παιδιά». Τι είπε με Πατέρα.

«Αυτά τα δύο παιδιά, ο Νίκος και ο Βαζέχα στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε. Όπως αναγνωρίζουμε και την δουλειά που κάνουν. Γι' αυτό πρέπει να τιμώνται όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα» είπε ο... τυφώνας που κατά την βράβευση του για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, υπογράμμισε:

«Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όνειρα και χαρά. Το τμήμα μπάσκετ κατάφερε τα ακατόρθωτα. Σάρωσε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Έβαλε πέμπτο αστέρι στην φανέλα για να το βλέπει η Ευρώπη. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα. Εύχομαι να έχουν ένα καλό τέλος για να φέρουν στην ομάδα το πρωτάθλημα».

Φιλοφρονήσεις με Πατέρα

Από κει και πέρα, μόλις έκανε την εμφάνιση του στην εκδήλωση ο Νικόλας Πατέρας τον πλησιάσε ο Θανάσης και του είπε «είσαι η αδυναμία μου», με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ανταποδίδει και να λέει ότι «και εσύ είσαι η αδυναμία μου».

Παράλληλα, και όσον αφορά τα της εκδήλωσης το παρών εκτός από τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ έδωσαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Κώστας Αντωνίου, ο Νίκος Νιόπλιας, ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Από τους παλαιμάχους ήταν ο πρόεδρος τους Βαγγέλης Πανάκης, ο Μίμης Δομάζος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Βίκτορας Μητρόπουλος, ο Γιώργος Γονιός, ο Γιάννης Βονόρτας, ο Νίκος Τζουνάκος, ο Ανδρέας Απέργης, ο Στέλιος Παναγιωτίδης, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Κώστας Μπατσινίλας, Τζακ Χατζηαθανασίου.

Πηγή: www.gazzetta.gr