Αθλητικά
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 00:07

Ολυμπιακός: Χαμόγελα και μήνας...φωτιά

Η «πεντάρα» έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό και μπορεί η διαφορά από την κορυφή να παρέμεινε αμετάβλητη, ωστόσο η εικόνα της ομάδας έδειξε σημάδια βελτίωσης. Μήνας – φωτιά ο Φεβρουάριος για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «πεντάρα» έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό και μπορεί η διαφορά από την κορυφή να παρέμεινε αμετάβλητη, ωστόσο η εικόνα της ομάδας έδειξε σημάδια βελτίωσης. Μήνας – φωτιά ο Φεβρουάριος για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη στη Νέα Σμύρνη έφερε τα πρώτα δειλά χαμόγελα στην ομάδα, ωστόσο η πεντάρα κόντρα στον Λεβαδειακό, έδειξε πως ο Ολυμπιακός είναι αρκετά βελτιωμένος. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μπορεί να μην έχει το «μαγικό ραβδί», ωστόσο η δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται πλέον και στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τους Βοιωτούς.

Η διαφορά από την κορυφή έμεινε αμετάβλητη, ωστόσο στον Ολυμπιακό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας, σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους, και φυσικά περιμένουν ανάλογη συνέχεια.

Ο Φεβρουάριος πάντως είναι μήνας – φωτιάς για τους «ερυθρόλευκους», και πολλά θα κριθούν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αρχή γίνεται την Κυριακή, όπου φιλοξενούνται από τον Αστέρα Τρίπολης, ακολουθεί το ταξίδι στο Ηράκλειο και το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ πριν κλείσει ο Φεβρουάριος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπορντό.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σε αυτό το μήνα έχει τρία δύσκολα ματς με Καβάλα, αλλά και Πανιώνιο, ΠΑΟΚ εκτός έδρας, και πολλά θα ξεκαθαρίσουν αναφορικά με την υπόθεση – τίτλος.

Προλαβαίνει ο Νικοπολίδης

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο αρκετοί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως οι Μέλμπεργκ, Ντουντού και Νικοπολίδης. Ο Σουηδός παραμένει ερωτηματικό για το ματς στην Τρίπολη, ο Βραζιλιάνος θα είναι εκτός, αντίθετα ο τελευταίος έχει πολλές ελπίδες για συμμετοχή στο βασικό σχήμα. Θετικά είναι και τα μηνύματα για τον Στολτίδη, ο οποίος αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση.

Οι Πάντος, Ντάτολο, έκαναν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ οι Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αισιοδοξία για Γκαλέτι

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, με τον Λάκη Νικολάου να τονίζει πως οι ιατρικές εξετάσεις ήταν φυσιολογικές. «Πάει καλά η υγεία του. Οι εξετάσεις και οι μετρήσεις στα νεφρά έδειξαν φυσιολογικές ενδείξεις. Βέβαια το σημαντικό είναι να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και όχι το πότε» τόνισε στον «Sentra» ο καθηγητής ιατρικής και Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Πηγή: www.gazzetta.gr