Αθλητικά
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 23:08

Ολυμπιακός: Τα βλέμματα σε Μέλμπεργκ, Ζαϊρί

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ωστόσο τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή προπόνηση, εκεί όπου θα διαπιστωθεί αν ο Μέλμπεργκ και ο Ζαϊρί είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή. Σε ΠΑΕ και Λίγκα αύριο ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ωστόσο τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή προπόνηση, εκεί όπου θα διαπιστωθεί αν ο Μέλμπεργκ και ο Ζαϊρί είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή. Σε ΠΑΕ και Λίγκα αύριο ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τονίζει διαρκώς στους παίκτες του Ολυμπιακού να μην κοιτάζουν τον άμεσο ανταγωνιστή τους, τον Παναθηναϊκό, αλλά να επικεντρωθούν στις δικές τους υποχρεώσεις.

Αυτό ανέφερε και στην σημερινή προπόνηση, όπου μαζί με τη... βιντεοθεραπεία ανέφερε τα αρνητικά και τα θετικά από το ματς της Τρίπολης. Εξάλλου, με νίκη στην Κρήτη οι «ερυθρόλευκοι» σκαρφαλώνουν στην κορυφή και μεταφέρουν την πίεση στο «τριφύλλι».

Μπορεί σήμερα τα πράγματα να ήταν ήρεμα στου Ρέντη, ωστόσο αγωνία θα υπάρχει στην αυριανή προπόνηση, εκεί όπου ο Μπάντοβιτς θα διαπιστώσει αν οι Μέλμπεργκ, Ζαϊρί είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη. Ο Σουηδός πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως ακόμα παραμένει αμφίβολος και το σοβαρότερο τεστ θα είναι το αυριανό.

Ο τραυματισμός του Ζαϊρί αποτελεί «πονοκέφαλο», ωστόσο το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί τόσο, και ο Μαροκινός έχει ελπίδες να βρεθεί απέναντι στον Εργτοτέλη. Αντίθετα, τα μηνύματα για τον Ντουντού είναι απογοητευτικά, αφού δύσκολα θα προλάβει το ματς με τη Μπορντό. Στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μαρέσκα από αύριο, αφού επέστρεψε από την Ιταλία, όπου βρισκόταν με άδεια.

Εκτός από το βίντεο, ο Μπάντοβιτς είχε την ευκαιρία στο σημερινό οικογενειακό διπλό των αναπληρωματικών με την ομάδα Νέων (3-0, σκόρερ οι Ντομί, Όσκαρ, Μήτρογλου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων.

Στην ΠΑΕ ο Κόκκαλης

Ικανοποιημένος ο Σωκράτης Κόκκαλης τόσο από την επιστροφή της ομάδας στη μάχη της κορυφής όσο και από την αγωνιστική ανάκαμψη. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να είναι ευχαριστημένος με το δίδυμο Μπάντοβιτς – Νινιάδη, αφού η εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά στα τελευταία παιχνίδια.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα μεταβεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα έχει επαφή με τους στενούς συνεργάτες για τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου, ενώ αναμένεται να βρεθεί και στα γραφεία της Λίγκας.

Ενημέρωση από Σουηδία, Αργεντινή

Οι Ομοσπονδίες της Σουηδίας και της Αργεντινής ενημέρωσαν και επίσημα για την κλήση των ποδοσφαιριστών, Όλοφ Μέλμπεργκ και Χεσούς Ντάτολο, αντίστοιχα, στις Εθνικές τους ομάδες. Οι κλήσεις αφορούν τους φιλικούς αγώνες Ουαλία - Σουηδία (3/3/10 - Σουόνσι) και Γερμανία - Αργεντινή (3/3/10 – Μόναχο).

Πηγή: www.gazzetta.gr