Πολιτική
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές κυρίως ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί έως μέτριοι στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 11 έως 27 και στην υπόλοιπη χώρα από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε ολη τη χώρα προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι στρεφόμενοι από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια αλλα στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές κυρίως ώρες θα σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.