Αθλητικά
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 17:41

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ και ο Μαρέσκα

Μετά τους Ντουντού, Ντιόγο και Όσκαρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, ήρθε και η σειρά του Έντσο Μαρέσκα να τεθεί νοκ άουτ.

Μετά τους Ντουντού, Ντιόγο και Όσκαρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, ήρθε και η σειρά του Έντσο Μαρέσκα να τεθεί νοκ άουτ. Συνάντηση με Μπάντοβιτς και συνεργάτες είχε στην ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ιταλός μέσος ακολούθησε, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, όμως, υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει ένα τράβηγμα στο συγκεκριμένο σημείο και αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο προκειμένου να προστατευτεί.

Ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί αυτό το διάστημα και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντιόγο έκανε θεραπεία. Ο Όσκαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Έτσι, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Τοροσίδη, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Στολτίδη, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλο, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Συναντήθηκε με Μπάντοβιτς ο Κόκκαλης

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα και ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην ΠΑΕ, όπου είχε συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τα είπε για αρκετή ώρα με τον προπονητή του συλλόγου, συζήτησαν για τα τρέχοντα θέματα, το πρόγραμμα, ενώ φήμες αναφέρουν πως στο τραπέζι έπεσε και το... μέλλον του Μπάντοβιτς στους Πειραιώτες. Παράλληλα, ο Σωκράτης Κόκκαλης τα είπε με τους συνεργάτες του, τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, και τους Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

* Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

* Την προπόνηση παρακολούθησαν οι βετεράνοι Ιάπωνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.gazzetta.gr