Πολιτική
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 16:31

Γ. Πεταλωτής: Κρίνεται και η ιδεολογία μας, δυναμώνει η θέλησή μας

«Δεν υπάρχει φόβος να διαλυθεί ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η κυβέρνηση, από τις αποφάσεις που πήραμε», δήλωσε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Κρίνεται και η ιδεολογία μας, δυναμώνει και η θέληση του ΠΑΣΟΚ για μια καλύτερη Ελλάδα».

«Δεν υπάρχει φόβος να διαλυθεί ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η κυβέρνηση, από τις αποφάσεις που πήραμε», δήλωσε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη σημερινή ενημέρωση στο pressroom .

«Πέρα από αυτές τις επώδυνες αποφάσεις, εμείς δίνουμε και το στίγμα ότι παλεύουμε και εργαζόμαστε για την κοινωνική δικαιοσύνη κι αυτό θα φανεί και στο φορολογικό νομοσχέδιο. Από εκεί και πέρα, αυτές τις αποφάσεις τις συνοδεύουμε με πρωτοβουλίες για την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας. ¶ρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος, όχι το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής για να συμπληρώσει:

«Μέσα από αυτές τις διαδικασίες κρίνεται και η ιδεολογία μας και δυναμώνει, ακόμη περισσότερο, η θέληση και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των Ελλήνων πολιτών για να έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα».