Πολιτική
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 16:04

«Τολμηρές πρωτοβουλίες, όχι αναιμικά ημίμετρα» ζητά ο ΛΑΟΣ

«Ο απόλυτος εχθρός της ανάκαμψης είναι τα πολλά λουκέτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, τονίζοντας πως χρειάζονται τολμηρές πρωτοβουλίες και όχι αναιμικά ημίμετρα.

«Ο απόλυτος εχθρός της ανάκαμψης είναι τα πολλά λουκέτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, τονίζοντας πως χρειάζονται τολμηρές πρωτοβουλίες και όχι αναιμικά ημίμετρα καθώς και πως η αγορά πρέπει να ανασάνει για να δημιουργηθεί μια αισιόδοξη προοπτική για το τραπεζικό σύστημα.

Σχολιάζοντας την προαναγγελθείσα νέα γενική απεργία, σημείωσε: «Το ιερό δικαίωμα της απεργίας είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμα. Το ιερότατο δικαίωμα της επιβίωσης του έθνους επαφίεται στον πατριωτισμό όλων μας. Αυτό που προέχει είναι να μην παίζουμε "με τα σπίρτα δίπλα στη φωτιά"».

Αναφερόμενος στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο αύριο Τρίτη σημείωσε πως οι συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται το ταξίδι του πρωθυπουργού προδιαθέτουν μια εξαιρετικά καλύτερη αντιμετώπιση απ΄ ό,τι στο παρελθόν, προσθέτοντας πως το πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους χειρισμούς της δικής μας πλευράς.

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα που πρέπει να βγει νικήτρια στην ιδιότυπη μάχη απέναντι στους κερδοσκόπους» κατέληξε.