Αθλητικά
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 09:56

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Βαλβέρδε μετά το ντέρμπι

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και συγκεκριμένα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και συγκεκριμένα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εντός της επόμενης εβδομάδας μάλλον σε ισπανικό έδαφος. Μετά τις επαφές που υπήρξαν τις τελευταίες μέρες, υπάρχει η αισιοδοξία ότι το θέμα θα έχει θετική έκβαση ως το τέλος του μήνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι Βάσκος προπονητής είναι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή για να χτίσει μια νέα ομάδα και να την οδηγήσει στους τίτλους.

Πάντως, δε υπήρξε ραντεβού το διάστημα που ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Χρυσικόπουλος βρέθηκε στη Γαλλία. Ωστόσο, οι διερευνητικές επαφές των δύο πλευρών έγιναν τηλεφωνικά. Μετά τη συνάντηση και την επίσημη πρόταση που θα γίνει στον Βαλβέρδε, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα περιμένουν την τελική απάντηση του 46χρονου τεχνικού, το αργότερο ως το τέλος του μήνα.

Μόνο για Βαλβέρδε

Μέχρι να απαντήσει ο Βάσκος προπονητής, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις καθώς οι προτάσεις πέφτουν βροχή καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ. Αν πάντως, ο Βαλβέρδε ζητήσει κι άλλο χρόνο για να απαντήσει τότε στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσουν και να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατό το συντομότερο με το θέμα του προπονητή εν όψει του σχεδιασμού της ερχόμενης σεζόν. Στο μεταξύ ακούστηκε ότι ο Βαλβέρδε παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπορντό και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ελληνικής ομάδας.

Προέχει το ντέρμπι

Αυτή τη στιγμή πάντως, το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η κατάκτηση της νίκης. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί η αισιοδοξία ότι αν η ομάδα παίξει με το ίδιος πάθος που έδειξε στο Μπορντό, έχει πολλές πιθανότητες για τους τρεις βαθμούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ τη Παρασκευή για να δώσει κατευθύνσεις στους συνεργάτες του που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

πηγή: www.gazzetta.gr