Αθλητικά
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 22:14

Η δικαιοσύνη του Μπάντοβιτς

Περιχαρής αμέσως μετά το ντέρμπι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της ομάδας του και τόνισε πως κάθε νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι σημαντική.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος πήρε και μια... προσωπική νίκη μιας και «έδεσε κόμπο» τον Νιόπλια, ήταν τα εξής:

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά. Στην συνέχεια μας πίεσε ο Παναθηναϊκός και δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις. Όμως στο δεύτερο εμείς ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Μεγάλη νίκη είναι για μας αφού κάθε νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική και την θέλουμε».

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Μπάντοβιτς τόνισε: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη γιατί είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγάλο. Είναι ντέρμπι και βέβαια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές ήμασταν άτυχοι. Πάλεψαν μέχρι το τέλος και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο.

Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί, εκτός από την αρχή, δεν κρατάγαμε μπάλα. Στο δεύτερο θέλαμε να ρισκάρουμε, ήρθαμε να νικήσουμε και οι αλλαγές βοήθησαν πολύ. Μετά το γκολ παίξαμε πιο ελεύθερα αλλά και ο Παναθηναϊκός μας πίεζε και είχε ευκαιρίες για γκολ».

Ο Ολυμπιακός το έχασε το πρωτάθλημα ή το παίρνει ο Παναθηναϊκός;

Είχαμε πολλές δυσκολίες, τραυματισμούς. Ο περυσινός κορμός φέτος είναι εκτός. Θεωρώ ότι αν είμαστε πλήρεις θα ήταν διαφοτερικά. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Παναθηναϊκό.

Τι σημαίνει για εσάς αυτή η νίκη;

Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Η δεύτερη φορά είναι πιο δύσκολη. Δεν ακούω και δεν διαβάζω. Κοιτάω την δουλειά μου και κάνω αυτά που πιστεύω. Όσο στα αποδυτήρια είμαστε καλά και μπορούμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια όλα είναι καλά.

Τελείωσε το πρωτάθλημα;

Όσο υπάρχει ελπίδα. Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει ποτέ και δεν θα παρατήσει.

Είστε ικανοποιημένος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο;

Το παιδί έχει παίξει λίγο. Πήρε μια ευκαιρία. Δεν μου αρέσει την επόμενη μέρα να γραφτούν πολλά. Δεν κρίνεται από ένα ματς κανείς. Στο μέλλον θα δείξει. Θα μιλήσω ατομικά με τον κάθε παίκτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr