Πολιτική
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 22 βαθμούς, στα

δυτικά 11 έως 24 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ενώ στα βορειοδυτικπα θα σημειωθούν και καταιγίδες. Τη νύχτα από τα βορειοδυτικά θα αρχίσει η βελτίωση του καιρού. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη ισχυροί που το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτιρους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μικρή πιθανότητα βροχής κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.