Αθλητικά
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 21:27

Ολυμπιακός: Προσωρινά εκτός ομάδας Λούα Λούα και Ντάτολο

Οι Λούα Λούα και Χεσούς Ντάτολο όπως αποφασίστηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Σέρβο τεχνικό, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μπαίνουν στο «ψυγείο», μέχρι νεωτέρας.

Οι Λούα Λούα και Χεσούς Ντάτολο όπως αποφασίστηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Σέρβο τεχνικό, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μπαίνουν στο «ψυγείο», μέχρι νεωτέρας.

Ο ένας τιμωρήθηκε για τον τραυματισμό που επικαλέστηκε -και ενώ είχε προηγηθεί μία βραδιά στα μπουζούκια- και ο άλλος επειδή είχε αργοπορήσει σε μία παλαιότερη προπόνηση. Ο λόγος για τους Χεσούς Ντάτολο και Λούα Λούα, που βγαίνουν προσωρινά off.

Μετά από απόφαση της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας υπό την επίβλεψη του γυμναστή, σε διαφορετική ώρα από την ομάδα. Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν πως το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο και έτσι λειτούργησαν ανάλογα.

«Καψόνι» σε Ντάρμπισαϊρ

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ την πλήρωσε σήμερα για την χθεσινή του αδικαιολόγητη απουσία, κάνοντας πολλούς γύρους τρέξιμο, κατόπιν εντολής του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι τόνοι σήμερα έχουν πέσει αρκετά στον Ολυμπιακό μετά την χθεσινή γεμάτη -απ' όλες τις απόψεις- ημέρα.

Ωστόσο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το γεγονός πως ο ¶γγλος φορ, Ματ Ντάρμπισαϊρ δεν πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας. Επέλεξε λοιπόν να τον συνετίσει, κάνοντάς τον να χύσει πολλά κιλά ιδρώτα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες τον έστειλε να κάνει πολλούς γύρους τρέξιμο. Στο μεταξύ ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως δεν ανέχεται κρούσματα απειθαρχίας. Ο Ντάρμπισαϊρ πάντως δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ το απόγευμα ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί στις 11:00 και το απόγευμα στις 18:00. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και ο Ζαϊρί.

Ο Λεονάρντο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Ντουντού. Ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Ντάτολο, ενώ κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα ο Γκαλίτσιος. Ως γνωστόν ο Λούα έλλειπε με άδεια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 11:00.

Πηγή: www.gazzetta.gr