Αθλητικά
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 18:40

Διθυραμβικά σχόλια Μαραντόνα για Μέσι

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να τον παρομοιάσει με τον Χριστό…

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να τον παρομοιάσει με τον Χριστό…

Ο άλλοτε θρύλος της εθνικής Αργεντινής και νυν τεχνικός των «αλμπισελέστε» έμεινε και αυτός έκθαμβος με την απόδοση του νεαρού σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό του Champions League με την ¶ρσεναλ και είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν και ξέρουμε πόσο τυχεροί έχουμε σταθεί, που είναι Αργεντινός. Παίζει ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο σαν τον Ιησού» δήλωσε ο αθυρόστομος Ντιεγκίτο σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα στην πατρίδα του.

«Του έχω πει πως οι μέρες μου ως ποδοσφαιριστής τελείωσαν. Τώρα είναι η σειρά του να παίξει όσο καλύτερα μπορεί και στο τέλος θα δούμε ποιος ήταν καλύτερος», πρόσθεσε.

Στην Αργεντινή υπάρχουν ακόμα φήμες πως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά, καθώς ο Μαραντόνα φοβόταν μήπως ο Μέσι τον ξεπεράσει στις καρδιές των συμπατριωτών τους. Όπως, όμως, εξήγησε ο Ντιέγκο, όλα αυτά ήταν θέμα μια παρεξήγησης.

«Ο Λέο βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πετύχει πολύ περισσότερα», επέμεινε. «Λένε πως δεν έχει το ίδιο πάθος, όταν παίζει για την εθνική, όμως εγώ ξέρω πως μπορώ να στηρίζομαι σε αυτόν».