Πολιτική
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπει αρχικά για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τοπικά στα δυτικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και πρόσκαιρα στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 14 έως 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.