Αθλητικά
Σάββατο, 10 Απριλίου 2010 16:50

Πρόβα Final 4 για Ολυμπιακό

Για πρώτη φορά μετά την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει αύριο στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (4μ.μ., ΣΚΑΪ) και να γιορτάσει το ταξίδι στο Παρίσι.

Για πρώτη φορά μετά την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει αύριο στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (4μ.μ., ΣΚΑΪ) και να γιορτάσει το ταξίδι στο Παρίσι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει λιγότερο απ' ό,τι άλλες φορές.

«Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδια κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να συγκεντρωθούν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι, ασήμαντο ή σημαντικό. Από τον αγώνα με την ΑΕΚ μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε πολλούς τομείς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε» τόνισε σχετικά στο esake.gr ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ο Νίκολα Βούιτσιτς, από την πλευρά του, σχολίασε: «Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Final Four και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως και όλα που θα δώσουμε μέχρι το Παρίσι, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά. Ήταν καλό που είχαμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και πλέον δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε σ' όλα μας τα παιχνίδια ως το Final Four να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να προσπαθήσουμε να βρούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό».

Επιπλέον πόντοι για τους κατόχους διαρκείας

Προπονητικό επιτελείο και παίκτες περιμένουν από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του ΣΕΦ ως ανταπόδοση για την δεύτερη σερί πρόκριση σε Final Four και ήδη η ΚΑΕ έχει ενημερώσει πως όσοι κάτοχοι διαρκείας βρεθούν στο φαληρικό στάδιο θα... ανταμειφθούν. Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, κάθε φίλαθλος που θα προσέλθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ (16:00), θα συλλέγει 30 πόντους. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι για τους αγώνες των play-offs που θα ακολουθήσουν οι πόντοι που θα αντιστοιχούν είναι 15, ενώ για κάθε αγορά από τις boutiques αξίας 10 ευρώ ενσωματώνεται 1 πόντος στην κάρτα.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-10, οι 10 πρώτοι σε συλλογή πόντων κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά, υπογεγραμμένες φανέλες, κτλ.».

Πηγή: www.gazzetta.gr