Πολιτιστικά
Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 08:25

Όταν το βιβλίο συναντά την μαγειρική

Μπορεί το βιβλίο να συνδυαστεί με τη μαγειρική; Φυσικά και μπορεί, αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης που μας προτείνουν να κάνουμε μια στάση στην πρωτότυπη «gourmet γωνιά». Πρόκειται για μία καινοτομία της ΔΕΒΘ καθώς για πρώτη φορά ο κόσμος του βιβλίου συναντά τη γαστρονομική τέχνη σε ξεχωριστό χώρο εντός του εκθεσιακού χώρου (στο περίπτερο 13).

Μπορεί το βιβλίο να συνδυαστεί με τη μαγειρική; Φυσικά και μπορεί, αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης που μας προτείνουν να κάνουμε μια στάση στην πρωτότυπη «gourmet γωνιά». Πρόκειται για μία καινοτομία της ΔΕΒΘ καθώς για πρώτη φορά ο κόσμος του βιβλίου συναντά τη γαστρονομική τέχνη σε ξεχωριστό χώρο εντός του εκθεσιακού χώρου (στο περίπτερο 13).

Μαγειρικές επιδόσεις -επί τόπου- από έμπειρους επαγγελματίες, σελίδες βιβλίων με συνταγές και «μυστικά» της κουζίνας, ιδέες και προτάσεις από το πάνθεον των γεύσεων, αποτελούν μερικές από τις προκλήσεις για τους επισκέπτες στην «Gourmet Γωνιά».

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας εκδήλωσης της «Gourmet Γωνιάς» (Κυριακή 25/4, 18:00, «Μαγειρική Οικονομία» με τον Ευτύχη Μπλέτσα), θα ακολουθήσει η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο μια μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει συμπληρώσουν το κουπόνι συμμετοχής και να το ρίξουν στη «κάλπη» που θα υπάρχει στο χώρο της Gourmet γωνιάς. Τα κουπόνια θα βρίσκονται από το Σάββατο 17/04, στο περίπτερο ενημέρωσης της ΔΕΒΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους, και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης μέσα στους χώρους της HELEXPO.