Αθλητικά
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 13:07

Σούπερ Λίγκα: Η 11αδα της 30ης αγωνιστικής

Η 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και το naftemporiki.gr σας παρουσιάζει τους 11 που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Η 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και το naftemporiki.gr σας παρουσιάζει τους 11 που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Tερματοφύλακας

Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός): Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση και δεύτερη συνολικά στα τρία χρόνια που αγωνίζεται επαγγελματικά στο «τριφύλλι» ο Ορέστης Καρνέζης έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει, όποτε του ζητηθεί.

¶μυνα

Τάσος Πάντος (Ολυμπιακός): Εκπληκτική εμφάνιση χθες με τον ¶ρη από έναν παρεξηγημένο για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, μέχρι που κέρδισε και πέναλτι με ένα τρομερό σλάλομ.

Ντουγκλάο Φερέιρα (Καβάλα): Μετέφερε τον τραυματία Ντιέ εκτός αγωνιστικού χώρου στα χέρια, μεταφέροντάς τον για τουλάχιστον 40 μέτρα, παρότι ο συμπαίκτης του είναι περίπου 100 κιλά. Και αυτό δεν ήταν το μόνο κατόρθωμά του στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο, εκεί όπου πρέπει να μην έχασε ούτε μια μονομαχία.

Μίκαελ Ζεβλάκοφ (Ολυμπιακός): Έβγαλε την πιο παθιασμένη του εμφάνιση στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέρα από το γκολ που πέτυχε, οι κούρσες του, από τη μια άκρη του γηπέδου στη άλλη, είναι αυτές που θα πρέπει να ξεχωρίσουμε.

Λίνο (ΠΑΟΚ): Πολύ καλός -ως συνήθως- στα επιθετικά του καθήκοντα. Σοβαρός στα αμυντικά. Του πιστώνεται η διάθεση που έδειξε στο να τρέξει δυο μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια.

Κέντρο

Γκάμπριελ (Παναθηναϊκός): Αγωνίστηκε βασικός μετά από μεγάλο διάστημα και τουλάχιστον άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αφού ήταν μακράν ο καλύτερος της ομάδας τους και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τον ΠΑΣ.

Σερτζίνιο: (Λεβαδειακός): ¶νοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο απ’ όσα έκανε στη Λάρισα. Με απίστευτες δυνάμεις, δεν σταμάτησε να τρέχει και έκανε άνω κάτω την άμυνα των αντιπάλων του.

Γιάννης Ταραλίδης (Λεβαδειακός): Παρότι τραυματίας, συνέχισε με πείσμα να αγωνίζεται ελπίζοντας στο θαύμα που θα κρατούσε την ομάδα του στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό, όμως, δεν ήρθε ποτέ.

Πόι (Ξάνθη): Για ακόμη μια φορά ήταν ο κορυφαίος της ακριτικής ομάδας. Αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και το γκολ του ήταν αυτό που ουσιαστικά εξασφάλισε στην Ξάνθη την παραμονή στη κατηγορία.

Επίθεση

Κρίστιαν Νέμεθ (ΑΕΚ): Το να επιστρέφεις και να κάνεις καλή εμφάνιση μετά από τραυματισμό είναι πάντοτε σημαντικό. Ο Ούγγρος το κατάφερε χθες, όντας ο κορυφαίος της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης και έχοντας δυο ασίστ για γκολ.

Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ): Αν και δεν σκόραρε στο ματς που ο ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Πορτογάλος ήταν κορυφαίος με τις κούρσες του από τα δεξιά.