Αθλητικά
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 16:24

Σπ. Καπράλος: Χάσαμε έναν αληθινό φίλο της Ελλάδας

«Λυπάμαι βαθιά για το θάνατο της κορυφαίας φυσιογνωμίας των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε στο naftemporiki.gr ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για το θάνατο του πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ.

«Λυπάμαι βαθιά για το θάνατο της κορυφαίας φυσιογνωμίας των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε στο naftemporiki.gr ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για το θάνατο του πρώην προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ.

«Η αγάπη του για τον αθλητισμό, το όραμά του για το Ολυμπιακό κίνημα αλλά και η αφοσίωσή του στη δημιουργία μιας ισχυρής και ενωμένης Ολυμπιακής Οικογένειας που θα προάγει τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπισμού σε όλη την υφήλιο, ήταν μοναδικά και οδήγησαν στην ανάδειξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Σήμερα χάσαμε έναν αληθινό φίλο της Ελλάδας, που θα συνεχίσει όμως να μας εμπνέει μέσω της κληρονομιάς που αφήνει πίσω του», πρόσθεσε ο κ. Καπράλος.