Πολιτική
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά άπό 9 έως 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέχριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.