Αθλητικά
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 10:00

Σούπερ Λίγκα: Τρεις στροφές πριν το τέλος

Στην κρισιμότερη καμπή τους μπαίνουν σήμερα με την 4η αγωνιστική τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ , καθώς τα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (16:45, ΝΕΤ) και ¶ρης-ΑΕΚ (19:00 Novasports1) αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Στην κρισιμότερη καμπή τους μπαίνουν σήμερα με την 4η αγωνιστική τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ , καθώς τα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (16:45, ΝΕΤ) και ¶ρης-ΑΕΚ (19:00, ΣΚΑΪ) αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Τα περισσότερα βλέμματα, φυσικά, είναι στραμμένα στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο «δικέφαλος» του Βορρά βολεύεται και με ισοπαλία, καθώς η νίκη με 1-0 στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή επί του Ολυμπιακού, του δίνει προβάδισμα σε τυχόν ισοβαθμία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάτολο, που χάνει και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ και οι μονίμως τραυματίες Ντιόγκο και Ζαϊρί.

Για τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο τραυματίας Σαβίνι, ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Ίβιτς, Εντίνιο και Σνάoυτσνερ, που ήταν τραυματίες.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο μεν ¶ρης θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, που δίνει το «άσχημο» εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της νέας σεζόν, ενώ η ΑΕΚ ελπίζει ακόμα και στην πρωτιά, εφόσον όμως πάρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τους τρεις βαθμούς.

Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάλβο και Κάμπορα, καθώς και οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βανγκέλι και Πιοβεζάν. Κανονικά σε αυτή οι Ναφτί και Κόκε.

Στην αντίπερα όχθη, Ο Μπάγεβιτς προβληματίζεται για το ποιοι θα αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους Σάχα, Γιάχιτς και Καφέ.