Αθλητικά
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 10:48

Ολυμπιακός: Κλείνει το θέμα του προπονητή

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσουν άμεσα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένει το μεγάλο φαβορί.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσουν άμεσα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένει το μεγάλο φαβορί.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είχε αποφασίσει να αφήσει αυτό το ζήτημα στην άκρη μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ, αλλά μετά την αποτυχία της ομάδας να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επανήλθε στο προσκήνιο. Από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι το θέμα του προπονητή θα προχωρήσει και θα ανακοινωθεί άμεσα, αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται προς τον παρόν ζήτημα αποχώρησης του Σωκράτη Κόκκαλη από την προεδρία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτηση του τεχνικού που θα αναλάβει το έργο να «χτίσει» και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να είναι το φαβορί, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητες οι επευφημίες του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Βάσκου προπονητή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Κάποιοι μάλιστα, ισχυρίζονται ότι αν ο Σωκράτης Κόκκαλης δώσει το σύνθημα, τότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Βαλβέρδε να επιστρέψει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Εκτός από τον Ισπανό, έχουν προταθεί και άλλα ονόματα προπονητών, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Βαλβέρδε θα είναι ο άνθρωπος που θα κάθεται από τη νέα χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ακολουθούν μεταγραφές

Μετά την ολοκλήρωση του θέματος του νέου προπονητή, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ, δηλαδή ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν και στη συνέχεια θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Και σε αυτόν τον τομέα, ο Βαλβέρδε είναι ιδανικός μιας και γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες του Ολυμπιακού από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά.

Πηγή: www.gazzetta.gr