Αθλητικά
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 10:00

Σούπερ Λίγκα: Μάχη για τη δεύτερη θέση

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή, το ενδιαφέρον στα πλέι οφ -δυο αγωνιστικές πριν το τέλος- στρέφεται αποκλειστικά στις θέσεις 2 έως 4.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή, το ενδιαφέρον στα πλέι οφ -δυο αγωνιστικές πριν το τέλος- στρέφεται αποκλειστικά στις θέσεις 2 έως 4.

Ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον ¶ρη (19:00, ΝΕΤ) διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα, όντας 2ος με 7 βαθμούς, όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να μην χάσει άλλους πόντους, προκειμένου να πάρει το καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι, παρόλα αυτά, θα πρέπει να παλέψουν με πάμπολλες απουσίες, αφού για διάφορους λόγους (είτε τραυματισμοί, είτε τιμωρίες) θα πρέπει να παλέψουν χωρίς τους Λεονάρντο, Ντάτολο, Νικοπολίδη, Ντιόγκο, Ζαϊρί και Τοροσίδη.

Από την άλλη, ο ¶ρης παίζει τα τελευταία του χαρτιά για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Κούπερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νέτο και Πρίττα και τους τραυματίες Ναφτί, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Αράνο, Αντού και Τζόνσον.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ (21:15, novasports 1) με τους Θεσσαλονικείς ουσιαστικά να κάνουν φιέστα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Κατά τ' άλλα, λίγο ενδιαφέρον πρόκειται να έχουν για την αναμέτρηση και πιθανότατα ο Σάντος θα δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα.

Δεν ισχύει το ίδιο και για την ΑΕΚ, που θα τα δώσει όλα, καθώς με πιθανή νίκη αποκτάει σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, μιας και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Γκέντζογλου, Καφές, Χέρσι και Αραούχος οι απόντες για την Ένωση στην αναμέτρηση.