Πολιτική
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 7 Μποφόρ στα νότια. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 7 Μποφόρ στα νότια. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το πρωΐ στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν κυρίως στα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)