Πολιτική
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010 16:59

Ο Γ. Πεταλωτής για τις οφειλές Τ. Βοσκόπουλου

Περαιτέρω στοιχεία για τις φορολογικές οφειλές του Τ. Βοσκόπουλου αναμένει, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση, προκειμένου να πάρει επίσημη θέση. Ο κ. Πεταλωτής προς το παρόν αρκέστηκε να πει πως ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού «είναι ιδιώτης».

Περαιτέρω στοιχεία για τις φορολογικές οφειλές του Τόλη Βοσκόπουλου αναμένει, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση, προκειμένου να πάρει επίσημη θέση. Ο κ. Πεταλωτής προς το παρόν αρκέστηκε να πει πως ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού «είναι ιδιώτης».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία. Για δημοσίευμα με ελλιπή στοιχεία, που «δεν μπορεί να δώσει εκείνες τις διαστάσεις που έχει ίσως μια υπόθεση με τις γνωστές διεκδικήσεις και δικαστικές εκκρεμότητες του κ. Βοσκόπουλου», έκανε λόγο ο κ. Πεταλωτής.

«Ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας ιδιώτης και από όσο προκύπτει και από το δημοσίευμα, υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, ως προς τις υποχρεώσεις του για τη φορολογική καταβολή και τακτοποίηση», σχολίασε.

Πάντως, ο κ. Πεταλωτής θέλησε να διευκρινίσει πώς αν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, «φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στα περί διαφάνειας, περί ευνομίας και περί καλού παραδείγματος που δίνουν τα μέλη αυτής της κυβέρνησης».