Πολιτική
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι στα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ θα βρέξει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 17 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά απο 10 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το βράδυ τα φαινόμενα στη βορειοδυτική Ελλάδα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί αλλά από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.