Πολιτική
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)