Αθλητικά
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 19:06

Πιάνουν «λιμάνι» Λίνεν, Μιραλάς

Ο Έβαλντ Λίνεν επιστρέφει, αυτήν τη φορά για τον Ολυμπιακό! Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα για να υπογράψει. «Κλείνει» και ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Έβαλντ Λίνεν επιστρέφει, αυτήν τη φορά για τον Ολυμπιακό! Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται μέχρι την Τρίτη στην Αθήνα για να υπογράψει. «Κλείνει» και ο Κέβιν Μιραλάς.

Όλα δείχνουν πως πλησιάζει ο... γάμος

Μπορεί να έχει έρθει ακόμη το... happy end στην υπόθεση Λίνεν-Ολυμπιακού, ωστόσο βάσει της νεότερης πληροφόρησης δεν αργήσουν να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και μέχρι πρότινος τεχνικός της Μόναχο 1860 πρόκειται να έρθει έως την Τρίτη στην Αθήνα έτσι ώστε να κλείσει οριστικά στους Πειραιώτες και ν' ανοίξει ακόμη ένα ελληνικό... κεφάλαιο στην καριέρα του. Υπάρχουν πάντως σοβαρές πιθανότητες να έρθει αύριο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Λίνεν -που όπως φαίνεται έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό- θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους (με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο) με τον πειραϊκό σύλλογο να καλύπτει το ετήσιο κασέ του (500 χιλ. ευρώ). Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για τον Λίνεν.

Τελειώνει και του Μιραλάς

Όπως σας είχε γράψει και χθες το gazzetta.gr ο Κέβιν Μιραλάς συγκέντρωνε σημαντικές πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι νεότερες πληροφορίες επισημαίνουν πως ο παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι ένα βήμα πριν από την ένταξή του στο ρόστερ του πειραϊκού συλλόγου. Δεν αποκλείεται ο Βέλγος φορ να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για επέλθει η οριστική συμφωνία και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζήτημα θα έχει κλείσει μέχρι την Τετάρτη.

www.gazzetta.gr