Αθλητικά
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 12:14

Στην Ελλάδα καταφθάνει ο Έβαλντ Λίνεν

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πρόσληψή του από την ΠΑΕ.

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πρόσληψή του από την ΠΑΕ.

Ο Γερμανός τεχνικός, έχει κλείσει ραντεβού με τους «ερυθρόλευκους» και όπως όλα δείχνουν ως την Τετάρτη θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σειρά – μετά τις υπογραφές με τον Λίνεν –έχουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ο 20χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας Μπάλας Μέγιερι και ο μάνατζερ του για να επισημοποιήσουν τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όσον αφορά την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, η διαφορά των 150.000 ευρώ που χωρίζει τις δύο πλευρές εκτιμάται ότι θα ξεπεραστεί και μέχρι την Τετάρτη ο Βέλγος θα έχει υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τον Ασκάν Ντεγιάγκα, συνεργάτης του μάνατζερ του Γερμανού επιθετικού, δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα ότι ο παίκτης αναμένει από σήμερα νέα αντιπροσφορά από την ομάδα.

Από την άλλη, δύσκολη φαίνεται η περίπτωση του Φρανσίσκο Γέστε για τον Ολυμπιακό λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη. Ο Ισπανός ζητεί πάνω από 1,4 εκατ. ευρώ για να υπογράψει, ενώ η ομάδα του Πειραιά δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τόσα χρήματα. Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» ωστόσο, επικρατεί αισιοδοξία, καθώς περιμένουν ότι ο Γέστε θα ρίξει τις απαιτήσεις του.

Πηγή: www.gazzetta.gr