Πολιτική
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 12:16

Γ. Καρατζαφέρης: Κάποιοι δε θέλουν να ορθοποδήσουμε

Χτύπημα στην καρδιά της Ελλάδας χαρακτήρισε τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Χτύπημα στην καρδιά της Ελλάδας χαρακτήρισε τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Όποιος δε φοβόταν μια προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας την εποχή αυτή σίγουρα δεν είναι σοβαρός μελετητής των πολιτικών καταστάσεων», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τόνισε δε ότι η χθεσινή επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας δεν αποτελεί ένα στενό σχέδιο μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι πίσω από αυτή «υπάρχει μια ουρά την οποία πρέπει να βρούμε και να αποκαλύψουμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τελειωμένη την πατρίδα μας».

Δεν έκρυψε επίσης την ανησυχία του για τον αντίκτυπο του τρομοκρατικού χτυπήματος στον τουρισμό επισημαίνοντας: «Ποιος θα αμφισβητήσει πως εν μέσω της τουριστικής περιόδου θα έχουμε χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων λόγω του τρομοκρατικού αυτού κτυπήματος;».

«Ποιος δεν σκέπτεται πως οι τρομοκράτες ίσως έχουν πρόσβαση σε πληροφορία που αφορά το υπουργείο;», διερωτήθηκε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν πρέπει να γίνει το χατίρι των τρομοκρατών, που ήθελαν να φύγει ο υπουργός».