Πολιτική
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:03

Γ. Μπούζεκ: Καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του υπασπιστή Γεωργίου Βασιλάκη, που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γέρζι Μπούζεκ, διατρανώνοντας την απέχθειά του για τους δράστες που – όπως είπε - δεν δίστασαν να σκοτώσουν σε περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται από την κρίση.

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του υπασπιστή Γεωργίου Βασιλάκη, που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γέρζι Μπούζεκ, διατρανώνοντας την απέχθειά του για τους δράστες που – όπως είπε - δεν δίστασαν να σκοτώσουν σε περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται από την κρίση.

«Καταδικάζω με τον πιο απόλυτο τρόπο τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης. Οι πράξεις τρομοκρατίας δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκφράζοντας τη θλίψη του για το θάνατο του συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη και πατέρα δύο παιδιών.

«Είναι αδιανόητο», συμπλήρωσε, «σε περιόδους κρίσης όταν ένα έθνος πρέπει να δρα και να λειτουργεί ενωμένο για την υπέρβαση δυσκολιών, ότι κάποιοι δεν διστάζουν να σκοτώσουν αθώους πολίτες».