Πολιτική
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με βελτίωση από το απόγευμα.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με βελτίωση από το απόγευμα.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)