Πολιτική
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εϋβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης της απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις από τις πρωϊνές ώρες στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα, που πιθανόν στην Ηπειρο και τη Δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).