Αθλητικά
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 09:33

Προσεκτικές κινήσεις από τον Β. Μαρινάκη

Για ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ του και η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Για ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ του και η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Όπως έχει διαρρεύσει από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα αποκτηθούν σίγουρα αριστερό χαφ, ένας ή δύο αμυντικοί μέσοι και ένας επιθετικός. Αυτό που διευκρινίστηκε είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα περιμένουν περίπου δέκα μέρες για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο λόγος είναι ότι θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις σε ότι αφορά στα μεταγραφικά. Μάλιστα, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του βλέπουν ότι όσο περνούν οι μέρες οι προτάσεις είναι περισσότερες και οι τιμές χαμηλότερες, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Γι αυτό και εκτός από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν ήδη τον Ολυμπιακό θα εξετάσουν και νέες μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, καθώς μπορεί μέσα στο διάστημα αυτό να προκύψουν εξαιρετικές λύσεις από αγωνιστικής αλλά και οικονομικής άποψης.

Οι υποψήφιοι

Ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ έμεινε ο Μάρκος Σένα, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση για τον 34χρονο αμυντικό μέσο, του οποίου όμως το κασέ κυμαίνεται πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τον Σένα υπάρχουν δύο ακόμα υποψήφιοι για τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Ο ένας είναι ο Ολλανδός Ντε Γκούζμαν που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ. Ο άλλος είναι ο μέσος της Νανσί, Αλφρέντ Εντιαγέ. Ωστόσο, η λύση του Σένα φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

Όσο για την αριστερή πτέρυγα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του Αλμπέρτ Ριέρα της Λίβερπουλ

Έρχεται και ο Ρόμενταλ

Μετά τον Χοσέ Χολέμπας ετοιμάζεται να πάρει σειρά και ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός που προτιμήθηκε αντί του Μάουρο Καμορανέζι, φτάνει το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, θα έχει μια γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας, Εβάλντ Λίνεν και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά το πρωί της Τετάρτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

www.gazzetta.gr