Πολιτική
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 17:49

Αντιπαράθεση Χρ. Παπουτσή - Μ. Κεφαλογιάννη

«Πολιτική μασκαράδων» χρέωσε στη ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπουτσής, εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά χαρακτηρίζοντας τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή άκρως επικίνδυνη και «παράδειγμα λαϊκισμού». Εντονη η αντίδραση του Μ. Κεφαλογιάννη.

«Πολιτική μασκαράδων» χρέωσε στη ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπουτσής, εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά χαρακτηρίζοντας τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή άκρως επικίνδυνη και «παράδειγμα λαϊκισμού».

«Η ΝΔ δείχνει έναν αδιέξοδο, φαύλο δρόμο και είναι ο ίδιος, που ακολούθησε και στα 5,5 χρόνια διακυβέρνησής της», ανέφερε ο κ. Παπουτσής και πρόσθεσε: «Ήταν ένας δρόμος χωρίς αναλογιστικές μελέτες στο ασφαλιστικό, χωρίς κρατική χρηματοδότηση, μοιράζοντας αφειδώς χρήμα από τα δανεικά και ανέξοδες υποσχέσεις που οδήγησε με μαθηματική βεβαιότητα στην κατάρρευση, την οποία αντιμετωπίζουμε σήμερα».

Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μαν. Κεφαλογιάννη, ο οποίος αντέτεινε ότι το κόμμα του «δεν το θίγουν οι ύβρεις, χωρίς μάλιστα επιχειρήματα».

«Ποιοι είναι οι μασκαράδες της πολιτικής φαίνεται, τόσο από τις κατά καιρούς δηλώσεις του κ. Παπουτσή, όσο και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα επικαλούνται όσα χθες αμφισβητούσαν, όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Από τα λόγια και τις πράξεις μας κρίνονται και η συνέπεια και η υπευθυνότητα, αλλά και το ποιοι είναι οι μασκαράδες».