Πολιτική
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Υγρό και ζεστό καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωϊ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στα δυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις και στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται υγρός και ζεστός καιρός με αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Το πρωϊ στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι ανεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ισχυροί πρόσκαιρα θυελλώδεις και στα υπόλοιπα νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θεμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.