Πολιτική
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 11:57

Τους παρέσυρε όχημα καθαρισμού ενώ κοιμούνταν στην παραλία Φλοίσβου

Ζευγάρι Ρουμάνων που κοιμόταν στην παραλία του Φλοίσβου παρασύρθηκε από μηχάνημα έργων το οποίο καθάριζε την αμμουδιά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Νεκρή η γυναίκα - ελαφρά τραυματισμένος ο άνδρας.

Ζευγάρι Ρουμάνων που κοιμόταν στην παραλία του Φλοίσβου παρασύρθηκε από μηχάνημα έργων το οποίο καθάριζε την αμμουδιά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Ο 40χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος έχει σύμβαση με το δήμο για τον καθαρισμό της παραλίας, συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι -ηλικίας περίπου 28 ετών- κοιμόταν σε σλίπινγκ μπάνγκ στην παραλία. Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν είδε καθόλου του ζευγάρι που κοιμόταν, παρά το ότι το όχημα είχε προβολείς και η παραλία διαθέτει φωτισμό.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αναλάβει την προανάκριση η Τροχαία Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να δειρευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος.