Αθλητικά
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 14:35

Σούπερ Λίγκα: Σπανός κατά Πηλαδάκη

Εναντίον του Κώστα Πηλαδάκη καταφέρθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Εναντίον του Κώστα Πηλαδάκη καταφέρθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Όπως ισχυρίσθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αν και είχε υποσχεθεί να τον στηρίξει στη χθεσινή ψηφοφορία ανάδειξης νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά παρέσυρε και τον πρόεδρο της Κέρκυρας, Γιώργο Λιμπάντση, να ψηφίσει και αυτός λευκό.

«Επειδή έχω μάθει να μιλάω σταράτα, όντως μιλούσα για τον κ. Πηλαδάκη όταν έλεγα πως κάποιοι άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή. Με την εμπειρία του, παρέσυρε και τον κ. Λιμπάντσης για να ρίξει λευκό και για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία να γίνει ξανά πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Πηλαδάκης με την τακτική της τρικλοποδιάς θέλησε να “κάψει” όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους. Του έκανα ένα τηλέφωνο και μου είπε προχώρα και σε στηρίζω», υποστήριξε.

Στην χθεσινή ψηφοφορία του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού για την εκλογή προέδρου ο Γιώργος Σπανός και ο Θανάσης Κανελλόπουλος ισοψήφησαν με επτά ψήφους έκαστος. Έτσι η ανάδειξη νέου προέδρου αναβλήθηκε για νέα ψηφοφορία σε μελλοντική ημερομηνία.