Πολιτική
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά θα ειναι πιο πυκνές και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα δυτικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και πιθανόν τοπικά στα ανατολικά θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 08 εως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 09 εως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 14 εως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και το πρωϊ στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις. Κατά περιόδους το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 19 βαθμούς Κελσίου.