Πολιτική
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 14:44

Διερεύνηση τυχόν ευθυνών της ΔΕΗ για τη φωτιά στην Αν. Αττική

Εντολή στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος να εντοπίσουν τους υπεύθυνους για τη διαχείριση των δικτύων της ΔΕΗ και να ληφθούν οι απολογίες τους έδωσε ο εισαγγελέας, επιστρέφοντας τη δικογραφία για την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Εντολή στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος να εντοπίσουν τους υπεύθυνους για τη διαχείριση των δικτύων της ΔΕΗ και να ληφθούν οι απολογίες τους έδωσε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αθηνών, επιστρέφοντας στο Πυροσβεστικό Σώμα τη δικογραφία για την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος, αφού μελέτησε τη δικογραφία που του είχε υποβάλλει το πυροσβεστικό σώμα μετά τη σχετική έρευνά του, έκρινε ότι πρέπει να αναζητηθούν υπεύθυνοι από τη ΔΕΗ και να ληφθούν οι απολογίες τους σχετικά με τη διαχείριση του δικτύου της Επιχείρησης, χωρίς να προσδιορίζονται πρόσωπα.

Οι αξιωματικού του Πυροσβεστικούς Σώματος καλούνται να υποβάλλουν το σχετικό υλικό εκ νέου στον εισαγγελέα, προκειμένου να αποφασίσει αν και σε ποιους θα απαγγείλλει κατηγορίες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ