Πολιτική
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσει προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία. Το πρωϊ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 12 έως 20 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθθενείς και στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Κατά περιόδους το πρωϊ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής τις πρωϊνές ώρες. Το πρωϊ είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.