Αθλητικά
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 10:08

Ολυμπιακός: Απόψε ο επαναληπτικός με Μακάμπι

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, επιθυμεί να σφραγίσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι (21:00, CONN-X) στον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Ισραήλ.

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, επιθυμεί να σφραγίσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι (21:00, CONN-X) στον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Ισραήλ.

Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν, καλούνται απόψε να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να προκριθούν στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο πλέι οφ της διοργάνωσης του Europa League.

Στο κατάμεστο από κόσμο «Μπλούμφιλντ» της πόλης του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τελειώσει ότι ουσιαστικά άρχισε στον πρώτο αγώνα. Το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού στον Πειραιά… είναι ρευστό και δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού για την ομάδα του Λίνεν.

Όπως είπε άλλωστε ο Γερμανός τεχνικός ο Ολυμπιακός δεν θα κυνηγήσει την ισοπαλία στο παιχνίδι με την ισραηλινή ομάδα, αλλά τη νίκη. Σε αυτό το γεγονός ο Βαυαρός τεχνικός προσανατολίζεται να «κατεβάσει» την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Γερμανός σκέφτεται να ξεκινήσει συγκεκριμένα με τους Νικοπολίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Χολέμπας, τους Ντουντού και Μαρέσκα στον κεντρικό άξονα, τον Ζαϊρί στα αριστερά, τον Ρόμενταλ στα δεξιά και τον Όσκαρ Γκονζάλες πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λουίς Σάντο Ντιόγκο.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι θα προσπαθήσει από τη μεριά της να σημειώσει τη νίκη μπροστά στο κοινό της που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει τη πορεία της στη διοργάνωση. Ο Γιόσι Μισράχι αναμένεται να ξεκινήσει τους εξής:

Στράουμπερ, Ζιβ, Σαμπάν, Στρουλ, Νιβάλντο, Εινί, Μεντουνιανίν, Γένι, Μπουζάκλο, Ιτζάκι και Κολαούτι.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι με βοηθούς τους Μασιμιλιάνο Γκρίλι και Αντρέα Μαρζαρόλι.

www.gazzetta.gr