Πολιτική
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 21:48

ΝΔ: Προφανής ο πανικός του εκπροσώπου της κυβέρνησης του Μνημονίου

«Είναι προφανής ο εκνευρισμός και ο πανικός του εκπροσώπου της κυβέρνησης του Μνημονίου», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.

«Είναι προφανής ο εκνευρισμός και ο πανικός του εκπροσώπου της κυβέρνησης του Μνημονίου», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή http://control.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1851863 .

Νωρίτερα, την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν οι επικρίσεις της ΝΔ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία αλλά και στο ζήτημα της ΔΕΗ.

«Η Ν.Δ. παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα, καθημερινά μας πείθει για το αντίθετο», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής.

Όπως τόνισε, «το κόμμα που κατέστησε την Ελλάδα την πιο αναξιόπιστη χώρα της Ευρώπης, που ταύτισε το κράτος με την κομματική πελατεία, τη ρεμούλα και τη διαφθορά, μας χαρακτηρίζει “κυβέρνηση του μνημονίου”. Όταν όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν σήμερα διεθνώς, ότι με την τεράστια προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης και κυρίως των πολιτών, αποφύγαμε τη χρεοκοπία και προχωράμε στην ανάταξη της οικονομίας μας, το λιγότερο που θα είχε να κάνει η Ν.Δ. είναι να μην προκαλεί».

Σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει. «Eμείς παίρνουμε σήμερα τις μεγάλες αποφάσεις, με διάλογο και αποφασιστικότητα, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, με παράλληλη προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, μέσα από μια σύγχρονη και ισχυρή ΔΕΗ. Κάτι που είχε υποσχεθεί και φυσικά ουδέποτε έπραξε, όπως εξάλλου σε όλους τους άλλους τομείς, η προηγούμενη κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.