Αθλητικά
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2010 09:12

Αναλαμβάνει δράση ο Β. Μαρινάκης

Ο προβληματισμός από τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα είναι έκδηλος στον Ολυμπιακό, και η επόμενη ημέρα σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον Πειραιά. Αναλαμβάνει δράση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Συνάντηση με Λίνεν στις 11 π.μ.

Ο προβληματισμός από τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα είναι έκδηλος στον Ολυμπιακό, και η επόμενη ημέρα σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον Πειραιά. Αναλαμβάνει δράση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Συνάντηση με Λίνεν στις 11 π.μ.

Απογοήτευση, προβληματισμός και κατήφεια είναι το «τρίπτυχο» στοιχείων που επικρατούν στον Ολυμπιακό, στο ξημέρωμα της ήττας σοκ που σήμανε τον αποκλεισμό των Πειραιωτών από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αποκάλυψη τώρα!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντός της ημέρας και συγκεκριμένα στις 11:00 ο Έβαλντ Λίνεν, αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ουσιαστικά να πέσουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους με τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου και οι προθέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, είναι δεδομένες μιας και ο ίδιος είπε ότι… δεν θα έπρεπε να γυρίσει πίσω.

Θέλει… σαν τρελός Βαλβέρδε!

Τη δεδομένη στιγμή το πρώτο όνομα και το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι σχέσεις στοργής του Ισπανού τεχνικού με τον Ολυμπιακό αλλά και τον κόσμο του είναι το «όπλο» των διοικούντων της ομάδας για να έρθει για μία ακόμη φορά στην πατρίδα μας ο τέως τεχνικός της Βιγιαρεάλ.

Από κει και πέρα όμως ο Ολυμπιακός… δεν παίζει μόνος του, μιας και από προχθές το όνομα του Βαλβέρδε ακούγεται έντονα και για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας. Ο Ίβηρας χαρακτηρίζεται ως φαβορί με δεύτερο επιλαχών στη σειρά τον Μάρκο Φαν Μπάστεν για τους «Σαμουράι».

Τα αρνητικά για Ερνέστο

Είναι δεδομένο ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ναι μεν είναι ο πρώτος στόχος, ωστόσο το γεγονός ότι είχε «κρούση» από τους Πειραιώτες πριν από καιρό με τον ίδιο να είχε αρνηθεί να απαντήσει καταφατικά λόγω οικογενειακών λόγων όπως είχε τονίσει δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «SportDay», ο Βαλβέρδε έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως είναι διατεθειμένος να ακούσει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον ίδιο. Ναι μεν ο Βαλβέρδε εμφανίζεται διατεθειμένος ωστόσο η επισφαλής άποψη για την περίπτωση του θα γνωστοποιηθεί εντός ωρών.

Δεύτερος ο Πελεγκρίνι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι το δεύτερο τη τάξει όνομα για τη λίστα του Ολυμπιακού έπειτα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ελεύθερος, όμως το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό με τις αποδοχές του να κρίνονται υψηλές.

Είναι δεδομένο ότι Βαλβέρδε και Πελεγκρίνι παίζουν μόνοι τους αυτή τη στιγμή για αντικαταστάτες του Έβαλντ Λίνεν. Οι επόμενες ώρες είναι οι πλέον καθοριστικές για τις εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά.

www.gazzetta.gr